Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Murter, Murter,
  www.biliskov.com ID 8628-1 Kuća u nizu u staroj jezgri Murtera. Sastoji se od dvorišnog dijela (cijeli u kamenu) i kuće. Unutarnji dvorišni dio u kojem se nalazi stol sa sjedalicama koristi se za ljetnja druženja (15 m2), te je povezan sa kupatilom i kuhinjom unutarnjeg dijela (20 m2).Taj unutarnji dio je originarno stara gustirna, sada preuređena. Kuća ima 4 etaže: prizemlje, kat, potkrovlje i terasu, svaka etaža po 35 m2. U prizemlju se nalaze kuhinja, soba i kupatilo, na prvom katu dvije spavaće sobe i predsoblje iz kojeg stepenice vode u visoko potkrovlje (nije uređeno za stanovanje) sa kojeg se izlazi na terasu. U dvorištu se nalaze kamene stepenice koje lijevo vode vode na prvi kat kuće – naprijed opisane, a s desne strane nalazi se novouređena klimatizirana garsonjera: kupatilo, kuhinja, te dnevni dio od 30 m2 (u naravi iznad nekadašnje gustirne). Nasuprot kuće (preko puta ulice) nalazi se vrt sa ostavom od 120 m2 površine, koji se može prenamjeniti u dvorište sa roštiljem, odnosno ugraditi bazen, sjenica... Užitak boravka u povijesnoj jezgri mjesta u nekretnini koja je sačuvala dosta izvornih dijelova (bijela kamenica, gustirna preuređena u prostor za boravak, stubište, kameni dijelovi), daje ovoj nekretnini poseban karakter. Zbog svoje pozicije idealna je i za življenje, odmor i turističko iznajmljivanje. Udaljenost od mora i plaže: cca 800 m. Dokumentacija uredna. Struja, voda, telefon, internet. Blizina trgovine, igrališta, dječjeg vrtića, škole, ambulante. Miran predio, kolni pristup za sva vozila.  

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:975.61 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:

Cijena:200,000.00 €

Površina:205.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BILIŠKOV NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.