,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Građevinska zemljišta sa pogledom na more na južnoj strani otoka Hvara Zadovoljstvo nam je da vam možemo ponuditi dva građevinska zemljišta sa pogledom na more, u tipičnom dalmatinskom mjestu na južnoj strani otoka Hvara. Na oba terena podignuta je građevina. Prvo zemljište od 2.200 m² nalazi se na rubu stijene, sa otvorenim zapadnim pogledom na more. Na ovom zemljištu je započeta gradnja, temeljem građevinske dozvole, od 130 m². Po toj dozvoli dozvoljeno je još izgraditi dvije etaže, ukupno 380 m² stambenog prostora. Budući da je kuća na stijeni, ima izvrstan pogled na more i sasvim sigurno fanatastične zalaske sunca. Do zemljišta vodi cesta i električni priključak je na terenu. Cijena ovog terena sa svom dokumentacijom iznosi 360.000€. Druga parcela nalazi se nešto dalje u istom mjestu. Sa terase pred kućom, pruža se dobar pogled na kristalno čisto otvoreno more. Na ovom zemljištu od 2.200 m² nalazi se poluzavršena kuća, koju treba urediti i prilagoditi današnjim standardima. Budući da se nalazi na tako velikom zemljištu i sa lijepim pogledom, ima puno potencijala, može se uz ishođenje za to potrebnih dozvola proširiti i povisiti. Sadašnje stanje je legalizirano i ima čisto vlasništvo. Na terenu su električni stupovi, ali struju treba opet prispojiti na nekretninu. Cijena ovog terena sa kućom je 250.000€ Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se. U mjestu postoji manja trgovina za obskrbu koja radi uglavnom ljeti, ali i više dobrih i poznatih restorana. Južna strana otoka Hvara je poznata po prekrasnim plažama uz rub kojih su neizostavni kafići. Najbliže veće mjesto je Jelsa, u kojoj je obskrba puno bolja i iz koje svakodnevno ima Jadrolinijina katamaranska linija preko Bola na Braču do Splita. Iz Jelse je također uvedena hidravionska linija sa Splitom koju obavlja European Coastal Airline.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:250,000.00 €

Površina:2,200.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:jugozapad

Grijanje:

Stolarija:

Pogled na more:DA

Struja:DA

Voda:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.