BILIŠKOV NEKRETNINE

Adresa: 21216 Kaštel Stari, Cesta dr. F. Tuđmana 38/ 10000 Zagreb, Trpanjska 7/ 21000 Split, Dubrovacka 65
Radno vrijeme: 08:00-20:00
Telefon: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755
Fax: 021/260-793
Email: nekretnine@biliskov.com
Web: http://www.biliskov.com
Područje djelatnosti: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Šibensko-kninska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska , Zadarska, Zagrebačka
Djelokrug djelatnosti: , , ,


 Odabrani posrednik je licenciran i upisan u registru Posrednika  u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Manje o posredniku | Sve nekretnine posrednika

Logo BILIŠKOV NEKRETNINE
posalji gumb

Djelatnost
Osnovna djelatnost je posredovanje pri kupoprodaji svih vrsta nekretnina, te pravno zastupanje, savjetovanje i unapređenje razvoja nekretnina.

Područje djelovanja
Specijalizirani smo za područje srednje i sjeverne Dalmacije, od Makarske do Zadra, te za područje grada Zagreba, ali udovoljavamo i zahtjevima na čitavom području RH.

Vizija
Biliškov Nekretnine d.o.o. ima za cilj svim zainteresiranim koji djeluju na tržištu nekretnina osigurati jako tržište i plasman koji besprijekorno funkcionira, pomoć u izboru lokacije, pravno zastupanje i sigurnost, te pripremu i kontrolu izvodljivosti projekata, a sve na visoko profesionalnom nivou.

Uredi:
Danas imamo tri ureda, u vlastitim poslovnim prostorima, u Republici Hrvatskoj: Zagreb, Split, Kaštela, te predstavništvo u Minhenu u Njemačkoj.

Biliškov Nekretnine d.o.o. je agencija članica:
1. Code Diplomatique & Consulaire (CD) - CD servis je namijenjen kao podrška i znak prepoznavanja u svakodnevnom radu svjetskoj diplomaciji i najvišim ekonomskim institucijama diljem svijeta. Znanje i povjerenje kreativni su potencijal koje suvremena poslovnost prepoznaje kroz informaciju a slijedi kroz preporuku. Preporuka CD članstva ulijeva sigurnost, te pokreče društvene i ekonomske relacije, što nam omogućava privlačenje važnih i željenih klijenata. Privilegirano članstvo prepoznajemo u imenu predsjednika država, kraljevskih obitelji, plemstva, voditelja kulturnih, znanstvenih i financijskih institucija, ali i visokopozicioniranih gospodarstava i drugih prepoznatih i preporučenih članova.

2. Vijeće Udruženja agencija za nekretnine pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori:
- potpisnici pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama
- direktorica i vlasnica tvrtke, gđa. Jasminka Biliškov, dipl. pravnik je
potpredsjednica Vijeća Udruženja.

3. Burza Nekretnina
Burza nekretnina udruženje je agencija za posredovanje u prometu nekretnina, organizirana je kao servis svojih članica - agencija koje se bave posredovanjem u prometu nekretninama i kojima jamči nesmetanu međusobnu suradnju, a istovremeno i omogućuje da se ta suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način. Rad agencija temelji se na Kodeksu etike poslovanja posrednika u prometu nekretninama.