GEA

Adresa: 23000 Zadar, Mihovila Klaića 9
Radno vrijeme: 09:00-16:00
Telefon: 023/251-133 ; 098/332-390
Fax: 0
Email: gea3@zd.t-com.hr
Web: http://www.gea.hr
Područje djelatnosti: Šibensko-kninska, Zadarska
Djelokrug djelatnosti: , , , ,


 Odabrani posrednik je licenciran i upisan u registru Posrednika  u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Manje o posredniku | Sve nekretnine posrednika

Logo GEA
posalji gumb

Agencija GEA je osnovana 1993. godine, sa sjedištem u Zadru. Članica je Burze nekretnina, potpisnik Kodeska etike u poslovanju s nekretninama, potpisnik Pravila poslovanja posrednika u prometu s nekretninama, dok je njen direktor ujedno i član Vijeća Udruženja u poslovanju s nekretninama na području Republike Hrvatske.

Osnovna djelatnost agencije za promet nekretninama \"GEA\", je posredovanje kod kupoprodaje svih vrsta nekretnina na području srednjeg Jadrana, točnije od otoka Paga na sjeveru do Vodica pokraj Šibenika na jugu, uključujući i zadarski arhipelag.

Uz uslugu posredovanja pružamo usluge:
- tržišne procjene nekretnina
- konzultantske usluge
- pravne usluge
- usluge vođenja, kontrole i realizacije složenih građevinskih projekata.

Dugogodišnja prisutnost na domaćem i stranom tržištu nekretnina, usavršila je rad naših profesionalnih djelatnika te je uvelike pridonijela bogatom iskustvu i znanju sa kojim Vam u svakom trenutku stojimo na raspolaganju (Govorno područje: Engleski, Njemački i Talijanski jezik). Na kraju, mjesto koje agencija GEA uživa na tržištu nekretnina Republike Hrvatske prije svega zahvaljuje svojim vjernim klijentima i onima koji će to tek postati.

Investicije - Know How

U ukupnom programu poslovanja agencije GEA vrlo važno mjesto zauzima investiranje u nekretnine, posebice u domeni vođenja raznih kategorija investitora od informativno-savjetodavne faze sve do realizacije investicijskog projekta. U tom smislu agencija GEA klijentu-investitoru pruža spektar usluga potrebnih za kvalitetnu realizaciju projekta, među kojima i:
- konzalting sa procjenom isplativosti ulaganja
- cjelovita provjera imovinsko-pravnih odnosa nad nekretninom
- organizacija poslovanja
- koordinacija poslovanja
- nadzor poslovanja
- realizacija projekta-

Obzirom da smo i sami investitor u različitim projektima u poslovanju s nekretninama, klijentu nudimo \"know-how\" potkrijepljen bogatim iskustvom i znanjem, neovisno o kategoriji ili visini investicije. Zašto investirati u nekretnine na području Zadra i srednjeg Jadrana? Zbog geografskog položaja grada Zadra i Zadarske županije, a potom i visoke gospodarske pozicije u Republici Hrvatskoj, koja je direktna posljedica razvojnih planova u posljednjih nekoliko godina, zadarska regija je upisana na karti svih onih investitora koji svoj kapital plasiraju uz minimalan rizik njegova oplođenja. Među onima koji su prepoznali nesagledivi potencijal zadarske regije, nalaze se, kako brojni svjetski investicijski fondovi i velike bankarske kuće, tako i mali investitori koji svoja sredstva ulažu u namjeri trajnog boravka u regiji.