Alpha Luxe Group Real Estate

Adresa: Ul. Mate Vlašića 17, 52440 Poreč
Radno vrijeme: 9:00 - 19:00
Telefon: +385 52 204 933
Email: info@alphaluxegroup.com
Web: https://alphaluxegroup.com
Područje djelatnosti: Istarska
Djelokrug djelatnosti:


 Odabrani posrednik je licenciran i upisan u registru Posrednika  u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Manje o posredniku | Sve nekretnine posrednika

Logo Alpha Luxe Group Real Estate
posalji gumb

ALPHA LUXE GROUP d.o.o.

Vaš profesionalni partner u ulaganju u nekretnine

Naše sveobuhvatne usluge povezivanja klijenata kroz cijeli proces ulaganja u nekretnine stvaraju trajnu vrijednost.

Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine u Istri, zastupajući domaće i međunarodne klijente i investitore. Naš tim Vam osigurava brze, precizne i profitabilne transakcije.

Radimo prema konceptu ključ-u-ruke, pružajući kompletno rješenje od pronalaženja i procjene nekretnina do papirologije, finalizacije ugovora, registracije vlasništva i sigurnosti nekretnine.

U Alpha Luxe Group nudimo usluge prilagođene vašim jedinstvenim zahtjevima za ulaganje u nekretnine. Naš tim je dostupan 24/7 kako bi pružio podršku bez obzira na radno vrijeme.

Naša misija je biti strateški partner u projektima nekretnina naših klijenata, postići njihove ciljeve i svjedočiti njihovom zadovoljstvu. Naša vizija je biti središnje mjesto za posredovanje u nekretninama, savjetovanje i upravljanje investicijskim projektima, te postići međunarodno prepoznavanje branda doprinoseći zajednici u kojoj djelujemo.

U Alpha Luxe Group okupljamo stručnjake iz svih područja transakcija i ulaganja u nekretnine. Svaki član tima je ključan element našeg postojanja i poslovanja, kontinuirano se educiramo kako bismo pratili industrijske trendove i pružali najkompetentniju moguću uslugu.

Alpha Luxe Group d.o.o. je trgovačko društvo registrirano kao posrednik pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registracijskim brojem 96/2019, podklasa UP/I-330-01/18-01/181 BROJ 526-05-01-01-01/3-19-3.

Povjerite nam se za profesionalnu podršku u ostvarivanju Vaših ciljeva u svijetu nekretnina.

Kontaktirajte nas danas za personaliziranu konzultaciju.

052 204 933

info@alphaluxegroup.com