DOMUS NEKRETNINE

Adresa: 22211 Vodice, Ante Poljička 25 A
Radno vrijeme: 09:00-16:00
Telefon: 022/444-620, 022/444-621, 098/392-954, 098/392-956
Fax: 022/444-621
Email: info@domus-nekretnine.hr
Web: http://www.domus-nekretnine.hr
Područje djelatnosti: Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska
Djelokrug djelatnosti: , ,


 Odabrani posrednik je licenciran i upisan u registru Posrednika  u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Manje o posredniku | Sve nekretnine posrednika

Logo DOMUS NEKRETNINE
posalji gumb

DOMUS NEKRETNINE d.o.o – agencija za nekretnine bavi se isključivo posredovanjem u prometu nekretninama.
Ured agencije nalazi se neposredno pri ulazu s magistralne ceste u centar grada, a detaljnije informacije možete pronaći na našem web portalu na linku "kako do nas".
DOMUS posluje na području srednje Dalmacije, s naglaskom na šibensko-kninskoj županiji.
Agencija egzistira od 1998.g. kada je osnovana u Vinkovcima, a s radom je nastavila od 2002.g. u Vodicama. Agencija ima 4 uposlena djelatnika, te oko 15 partner-agencija u Republici Hrvatskoj i u svijetu, s kojima ima ugovor o međusobnoj suradnji i s kojima uspješno surađuje.
DOMUS ima u ponudi oko 500 nekretnina, ali ukoliko takva ponuda ne zadovoljava klijenta i ne može ispuniti njegove želje, tada DOMUS traži određenu nekretninu po želji Kupca, zajedno sa svojim partner-agencijama. Dakle, osnovna djelatnost agencije je posredovanje pri kupoprodaji nekretnina, kuća, stanova, apartmana, hotela, zemljišta i dr. nekretnina. Agencija obavlja i sve druge pravne radnje u svezi kupoprodaje nekretnine, počevši od pregleda i procjene tržišne vrijednosti nekretnine, pa sve do upisa prava vlasništva u zemljišnim knjigama.
Agencija DOMUS ima oko sebe tim koji se sastoji od odvjetnika, projektnog biroa, građevinskog vještaka, arhitekta, geodetskog ureda, te stručne pomoći u bankarstvu.