ERSTE NEKRETNINE

Adresa: 10000 Zagreb, Ivana Lučića 2
Radno vrijeme: 08:00-16:00
Telefon: 072/372-950
Fax: 072/372-951
Email: prodaja@erstenekretnine.hr
Web: http://www.erstenekretnine.hr
Područje djelatnosti: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Šibensko-kninska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska , Zadarska, Zagrebačka
Djelokrug djelatnosti: , , , ,


 Odabrani posrednik je licenciran i upisan u registru Posrednika  u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Manje o posredniku | Sve nekretnine posrednika

Logo ERSTE NEKRETNINE
posalji gumb

Erste nekretnine d.o.o. specijalizirano je trgovačko društvo za poslovanje nekretninama u vlasništvu Erste & Steiermärkische banke te Realitni Spoločnost Česke Sporitelne a.s. i sReal Immobilienvermittlung Gmbh.

Erste nekretnine osnovane su radi proširenja ponude usluga i proizvoda grupe u segmentu poslovanja s nekretninama. Osim što se bavi procjenama nekretnina i nadzorom, tvrtka posluje i kao posrednik na tržištu nekretnina te kao konzultant za poslovanje s nekretninama. Erste nekretnine posluju u cijeloj Hrvatskoj, a u suradnji sa sestrinskim tvrtkama prisutne su i na mnogim tržištima Srednje i Istočne Europe.

Erste nekretnine dio su Erste grupe u Hrvatskoj koju predvodi Erste & Steiermärkische banka kao osvajač "Zlatne kune" za najuspješniju banku u Hrvatskoj u 2005., 2006. i 2007. godini, po izboru Hrvatske gospodarske komore. Svojim proizvodima i uslugama Banka trenutno opslužuje više od 700 tisuća klijenata putem mreže od ukupno 124 poslovnice širom Hrvatske, pružajući im sigurnost i povjerenje temeljene na osobnom pristupu i stvaranju partnerskog odnosa.

Zajednički rad na novim proizvodima i uslugama unutar Erste grupe klijentima omogućuje potpuno rješavanje svih financijskih potreba na jednom mjestu.

Erste - jedno ime za sve financijske usluge!

Što nudimo?
Uz samostalnu prisutnost na tržištu, Erste nekretnine usko surađuju s Erste bankom kako bi pratile investitora u svim fazama razvoja nekretnina te mu omogućile ostvarenje željenih ciljeva na najefikasniji način.

Vrsta usluga:
- Posredovanje u pronalasku zemljišta
- Procjena vrijednosti zemljišta
- Izrada investicijske studije
- Kreditiranje
- Financijski nadzor
- Marketing nekretnina
- Prodaja nekretnina
- Stambeni krediti