Oglas više nije aktivan

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Hvar, Gojava,
IZVANREDNA PRILIKA - SNIŽENO SA 880.000€ Prekrasna kamena vila u gradu Hvaru Kuća je prije par godina kompletno renovirana i preuređena, čime se među ostalim postiglo da se iz kuće i sa terasa pruža lijepi pogled na luku i more. U kuću se ulazi preko malog dvorišta u pred prostor, iz koje se ide u spavaću sobu s kupaonicom ili stepenicama na gornji kat. Na katu poviše nalaze se dvije sobe, od kojih je jedna s pripadajućom kupaonicom, te još jedna izdvojena kupaonica na tom katu. Gornji kat čini otvoreni prostor u kojem su prostrana kuhinja i dnevni boravak, promišljeno smješteni na vrhu, odakle se pruža lijepi pogled na grad i more. Iz prostora dnevnog boravka stepenice vode na galeriju, prostorija s najboljim pogledom, koja se može koristiti kao spavaća ili radna soba. Drugi dio prostorije čini prostrana kuhinja. Iz tog dijela vrata vode na terasu, novije napravljenu na način da bi se maksimalizirao pogled na grad i luku. Prostrana kamena terasa nastavlja se sa strane i iza kuće, prekrasno uređena sa mediterasnkim kulturama, sa dovoljno mjesta za uživanje u suncu ili hladu, u mirisu ružmarina i agruma. Privatnost terasi garantiraju stare gradske zidine, koje omeđuju vrt sa zapadne strane. U dvorištu, u prizemlju kuće, kao vrlo zgodan dodatak ovoj lijepo vili, nalazi se apartman-studio kao odvojena stambene cjelina sa posebnim ulazom. Hvar ima dobru povezanost sa kopnom, naročito je ljeti povezan sa brojnim katamaranskim linijama sa Splitom i okolinim otocima, Bračom, Visom, Korčulom i Dubrovnikom. Iz trajektne luke Stari Grad, koja se nalazi na 15 minuta od grada Hvara, više puta dnevno vozi trajekt za prijevoz automobila i putnika na relaciji Split – Hvar. Iz još desetak kilometara udaljene Jelse ima hidroavionska linija kojom se udaljenost od Splitske trajektne ili zračne luke premosti za nepunih 15 minuta

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:7

Godina izgradnje:

Cijena:750,000.00 €

Površina:190.00 m²

Stanje:izvrsno

  

Orjentacija:jug

Grijanje:

Stolarija:

Namješteno:DA

Klima:DA

Kamin:DA

Podno grijanje:DA

Roštilj:DA

Pogled na more:DA

Struja:DA

Voda:DA

Kanalizacija:DA

ADSL:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.