,
  , , slika 2
Delnice, Delnice,
BRESTOVA DRAGA - građevinsko zemljište 541 m2, sa idejnim projektom za gradnju vikendice 7 x 5,60 m , vlasništvo uredno 1/1.......................... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ U tijeku je izrada građevinske dozvole za objekt prizemlje i podkrovlje tlocrne povšine 7 x 5,60. U cijeni uračunato plačanje komunalnog i vodnog doprinosa, te glavni projekt. U tijeku je također izrada projekta ceste, od postojeće ceste, s pristupom cijelom građevinskog područja,kao i navedene parcele, zbog samog pada zemljišta. Zemljište se nalazi u novom vikendaškom naselju, 1000 m nadmorske visine u lijepom krajoliku s već nekoliko sagrađenih vikendica. Hep trenutno je u realizaciji izgradnje trafo stanice, ostali priključci su nedaleko zemljišta. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Turističko mjesto, pretežno vikendaši, rekreativci, mir, tišina, odmor, privatnost....... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Brestova Draga malo je mjesto za koje nudi istinski mir i ljepotu goranskog kraja. Smjestilo se ponad Sungera i Mrkoplja na nadmorskoj visini od 980 m, pa snijega u zimskim mjesecima ne nedostaje. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:33.27 €/m²

Godina izgradnje:

Cijena:18,000.00 €

Površina:541.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Cisterna za vodu:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

LIKA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 053/771-372, 053/771-225, 091/4666-190

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.