Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Supetar, Supetar,
PRODAJA, BRAČ, SUPETAR, LUKSUZNA VILA S BAZENOM Prodaje se prekrasna vila s bazenom koja se sastoji od tri etaže ukupne povšine 340 m2, te okućnice s bazenom od 431 m2. Suteren: jedna spavaća soba s izlazom na prostranu terasu, dnevnim prostorom (s pripremljenim, ali skrivenim, kuhinjskim instalacijama) i kupaonicom, vešeraj, sauna i prostor za opuštanje s pripadnom kupaonicom koji zajedno zauzimaju površinu od 100 m2. U suterenu se također nalaze i ostava/kotlovnica te strojarnica s bazenskom opremom koji zajedno zauzimaju površinu od 40 m2. Prizemlje: kuhinja, blagovaonica i dnevna soba koji imaju izlaz na tri prostrane terase, WC za goste, jedna spavaća soba, kupaonica te igraonica sa izlazom na prostranu terasu. Prizemlje zauzima površinu od 100 m2. Na južnoj terasi (na koju se izlazi iz kuhinje i blagovaonice) nalazi se ljetna (vanjska) kuhinja i roštilj. Na prvom katu se nalaze dvije spavaće sobe. Obje spavaće sobe imaju spavaći prostor i mali dnevni prostor (s pripremljenim, ali skrivenim, kuhinjskim instalacijama), kupaonicu i prostrani balkon. Jedna spavaća soba ima balkon s pogledom na more, a druga spavaća soba ima balkon s pogledom na bazen. Prvi kat zauzima površinu od 100 m2. Karakteristike kuće (oprema i materijali):Kuća ima potpunu infrastrukturu. U izgradnji je korišten brački kamen, prvorazredne pločice, 14 mm hrastov parket, staklene ograde, tenda s anemometrom (automatsko zatvaranje ukoliko brzina vjetra premaši 50 km/h), automatsko navodnjavanje, automatska vanjska LED rasvjeta, drvo-aluminij stolarija s dvije zračne komore, automatske aluminijske rolete, kamin na drva, vanjska kuhinja i roštilj, podno grijanje u svim prostorima obloženim pločicama, klimatizacija u svim sobama, solarno grijanje vode (500 L bojler), 4 parkirna mjesta (2 su natkrivena), bazen s protustrujnim plivanjem, mlaznicama i dizalicom topline, hortikulturno uređena okućnica. Za sva pitanja nazovite 098/359876 Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagreb Federica Grisogona 8, Zadar

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:3,794.12 €/m²

Broj soba:8

Godina izgradnje:2019

Cijena:1,290,000.00 €

Površina:340.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.