,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Žminj, Vadediji,
Istra, Žminj, luksuzna kuća s bazenom, 280 m2. Lusksuzna Vila za odmor. Kuća se nalazi u naselju Vadediji, u neposrednoj blizini Žminja. Tako je Rovinj udaljen svega 20-ak minuta vožnje, Pula pola sata, Rabac / Labin također... Sama mikrolokacija izuzetno je atraktivna, naime, iako je naselje izuzetno dobro povezano (svega 4 km od Žminja državnom cestom za Pulu i svega 10-ak minuta vožnje od Ipsilona), nalazi se na kraju ceste, na početku šumskog područja, što pruža dojam izoliranosti i potpune privatnosti. Kuća ima 4 spavaće sobe, svaka s kupaonicom (od čega dvije sobe imaju samostojeću kadu u samoj sobi, a jedna, uz kadu i regularni tuš, dodatno još i vanjski tuš, tzv. rain shower), veliku kuhinju povezanu s blagavaonicom i dnevnim boravkom, vinski podrum / soba za biljar, spa zonu (sa saunom) i ostale prateće prostore. 1) Sustav toplinske pumpe Stiebel Eltron (grijanje / hlađenje / ventilacija) s pripadajućim ventilokonvektorima i potpornim solarnim panelima 2) Gušterna, uz napomenu da su vodoinstalacije za vodokotliće i za vanjske pipe (koje se koriste za zalijevanje) spojene na gušternu (i.e. za zalijevanje i ispiranje WC-a koristimo kišnicu) uz mogućnost prebacivanja na vodovod (za slučaj suše) 3) Vanjski grijani bazen od 40 m2 s whirpoolom; bazen je staklenom stijenom spojen s podrumom kuće, preciznije sa spa zonom; napomena da je bazenska strojarnica (sa svom automatikom) izvedena u zasebnom objektu, u tzv. bazenskoj kućici (ne u rupi kraj bazena, kako je to uobičajeno) 4) 2 kamina (koja su radili lokalni majstori od lokalnog starog kamena) uz mogućnost izvođenja još dva dodatna kamina, jednog u spavaćoj sobi na katu i drugog vani, na vanjskom zidu kuće, prema terasi Kuća je izgrađena na česticama koje su obje građevinske, a posjed obuhvaća još dvije čestice koje su obje poljoprivredno zemljište, odnosno, šuma.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,857.14 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:2013

Cijena:800,000.00 €

Površina:280.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Jug

Grijanje:

Stolarija:Aluminijska

Bazen:DA

Hidromasažna kada:DA

Hidromasažni tuš:DA

Kamin:DA

Klima uređaj:DA

Roštilj:DA

Sauna:DA

Teretana:DA

ADSL:DA

Cisterna za vodu:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.