,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Velika Gorica, Velika Gorica, Galženica
U ponudi imamo građevinsko zemljište koje se smjestilo nedaleko od Velike Gorice u poduzetničkoj zoni Rakitovec. Površina parcele iznosi 29492 m2 i nalazi se u području gospodarske namjene. Odlično je povezana državnom cestom Zagreb-Velika Gorica-Sisak te željezničkom prugom Zagreb-Sisak-Novskau. Udaljena je 10-ak kilometara od Velike Gorice i 15-ak kilometara od Zagreba. Zona ulagačima omogućuje priključak na električnu energiju, vodovodne instalacije i telekomunikacijsku mrežu te je idelano za sve investitore koji žele ulagati u ovu proizvodno-prerađivačku zonu. Na predmetnoj parceli nalazi se hrastova šuma stara 70-ak godine koja nije uključena u cijenu zemljišta. Postoji mogućnost dogovora sa vlasnikom o otkupu ili otklanjanju šume. Nazovite naš besplatni broj 0800/345-346 za više informacija!!! * Istaknuta cijena je informativnog karaktera te ne predstavlja obvezu na sklapanje ugovora po istaknutoj cijeni. Ovaj oglas se ne smatra ponudom za sklapanje kupoprodajnog ugovora već svaka zainteresirana osoba treba poslati ponudu za kupnju nekretnine.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:15.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:442,380.00 €

Površina:29,492.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.