Oglas više nije aktivan

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
<p>Prodaja - Prekrasan stan s parkingom u centru - 116 m2</p> <p>&nbsp;</p> <p>Prodajemo prekrasan uređeni stan u starijoj stambenoj zgradi izgrađenoj 1928. godine u samom centru grada, ulica Kneza Mislava. Neposredna blizina tramvajske stanice, Trga žrtava fa&scaron;izma, hotela Sheraton, 4 gimnazije, srednje &scaron;kole, trgovina, uslužnih djelatnosti i ostalog potrebnog sadržaja.&nbsp;</p> <p>Stan se nalazi na 3. katu zgrade od ukupno 5&nbsp; katova, bez lifta. U planu je ugradnja lifta.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Ukupna povr&scaron;ina stana iznosi 116 m2 (upisano je 111,25 m2). Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, velikog predsoblja s francuskim balkonom, tri veće spavaće sobe i jedne manje spavaće/radne sobe, kupaonice, hodnika i odvojenog wc-a. Stanu pripada spremi&scaron;te cca 15 m2 na tavanu.</p> <p>U podrumu se nalazi zajednički biciklarnik za stanare, a u dvori&scaron;tu parking koji je pod rampom, također na zajedničko kori&scaron;tenje svih stanara.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Adaptacije su vr&scaron;ene 2017. godine kada su promijenjene sve instalacije i postavljen novi sat za struju, kao i PVC stolarija, a 2019. godine je stan do kraja uređen.</p> <p>U stanu ostaje kompletno opremljena kuhina + ugradbeni dijelovi.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Prosjek režija iznosi 1500 kn/mj, a pričuva 4,26 kn/m2. Brojila struje i plina su odvojena, dok se voda plaća po članu.</p> <p>Stan ima sve potrebne priključke te je opremljen klima uređajem i portafonom, a u stubi&scaron;tu zgrade se nalazi video nadzor.</p> <p>Orijentaija stana je na SZ (boravak, 3 sobe), JI (kuhinja, predvorje) i JZ (radna soba).</p> <p>Visina stropa iznosi 3,05 m.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Vlasni&scaron;tvo čisto, bez tereta. Etažirano, zgrada posjeduje građevinsku i uporabnu dozvolu.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Bonus nekretnine d.o.o.</p> <p>Petrinjska 22</p> <p>Maksimirska 36</p> <p>Ozaljska 40</p>

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,500.00 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:1928

Cijena:290,000.00 €

Površina:116.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:Jugoistok,Jugozapad,Sjeverozapad

Grijanje:

Stolarija:

Klima uređaj:DA

Opremljena kuhinja:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Struja:DA

Video nadzor:DA

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.