Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
STAMBENO-POSLOVNI OBJEKT ZAGREB, VRBANI-naselje VRBJE: 4-sobni stan na 1. katu,površine 91,14m2. Stan se sastoji od hodnika,dnevne sobe,kuhinje sa blagovaonicom,lođe, kupaonice,WC-a i 3 spavaće sobe.Orijentacija na SJEVER. U novom drugom objektu  nalazi se 60 stanova sa pripadajućim spremištima i garažnim parkirnim mjestima. Objekt se sastoji od podruma,prizemlja i 8 katova.U podrumu su smještena garažna parkirna mjesta i spremišta. U prizemlju  nalaze se poslovni prostori, a od 1.-8. kata smješteni su stanovi. Preostali slobodni stanovi su od 50 m2 do 91 m2. Predviđeni energetski certifikat planira se A/B.   Rok završetka drugog objekta je rujan 2020. godine. Cijena: 2100-2300 €/m2, ovisno od načina plaćanja.  Vrbani su zagrebačko gradsko naselje (kvart) koje se nalazi na zapadnom dijelu grada između Zagrebačke (bivše Ljubljanske) avenije i Horvaćanske ceste, a istočno od Prečkog. Vrbani su prometno povezani preko tramvajskih linija koje voze po Horvaćanskoj, te autobusa koji voze po Zagrebačkoj aveniji. U naselju se nalazi osnovna škola, vrtić, te svi potrebni sadržaji za kvalitetan život. Danas je naselje Vrbani miran, obiteljski, ali značajno urbanizirani kvart.      

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,100.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:

Cijena:191,394.00 €

Površina:91.14 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Klima uređaj:DA

Lift:DA

Nenamješteno:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

PBZ NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/6363-636, 01/6363-637

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.