,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaje se novouređen i uhodan kafić sa svim inventarom. Prostor kafića se proteže na dvije etaže na ukupno 112,17 m2. Gornja etaža je 71 m2, a donja 41,17 m2. Svaka etaža ima svoj sanitarni čvor, s tim da na gornjoj etaži postoji sanitarni čvor i za osoblje. Cijelom dužinom lokala proteže se prostrana terasa, natkrivena tendom. Kafić je uhodan i radi dobar promet, a načinom poslovanja postavljen je standard posluživanja isključivo pristojnih i korektnih gostiju. U lokalu se kroz nekoliko godina poslovanja stvorio izuzetno ugodan ambijent lokalnog kvartovskog kafića. Kafić gleda na glavnu cestu Ljudevita Posavskog, dostupan je veliki besplatan parking. Terasa se plaća gradu Zagrebu, godišnji najam iznosi cca 4000 kn. Prostor je radi pozicije idealan za bilo koju djelatnost, bilo uslužnu, prodajnu, uredsku i sl. Dokumentacija je uredna, vlasnički list je 1/1, na firmu, bez tereta. Novi Jelkovec je mlado, planski rađeno naselje izgrađeno 2009. kao mali grad sa svim potrebnim sadržajima za ugodno stanovanje. U 53 stambeno poslovna objekta smješteno je više stotina stanova i poslovnih prostora. Naselje ima osnovnu i srednju školu, moderan vrtić sa bazenom, knjižnicu opremljenu suvremenom knjižničnom i informatičkom opremom. Broji oko 6000 stanovnika, a smješteno je na prometno izuzetno dobrom položaju, udaljeno od centra Sesveta svega 3 km, 1.5 km od prometnog čvora Ivanja Reka i 300 m od Slavonske avenije. Naselje okružuju veliki trgovački centri  Pevec, Metro, Lidl, Lesnina, Ikea, Prima i mnogi drugi. Glavna prometnica Ljudevita Posavskog izuzetno je prometna, a kroz naselje prometuju tri autobusne linije. Sve ove karakteristike jednom ovakvom objektu garantiraju uspješno poslovanje. Agencijska provizija: 2 % + PDV Agent: IVANA ČIKIĆ 098 9161 521ivana.cikic@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac je obavezan ispuniti „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,407.06 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:2009

Cijena:270,000.00 €

Površina:112.17 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:Zapad

Grijanje:

Stolarija:

Pristup invalidima:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.