,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaje se 3-soban stan u samom centru grada u Ulici kralja Držislava. Stan se nalazi na 4. katu zgrade koja je građena 1922. godine. Zgrada je u vrlo dobrom stanju, jako se lijepo održava, ugrađen je lift. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka s blagovaonom. Obzirom da su kupaonica i ostava trenutno smještene van stana, napravljen je idejni projekt pomoću kojeg se dobilo kvalitetnije i praktičnije rješenje kojim se kupaonica smješta unutar stambenog prostora, a prostor koji je sada kupaonica može se urediti kao garderoba, radni prostor ili sl. U podrumu se nalazi šupa površine cca  5m2. Parking je javni u 1. zoni. Ugrađena je PVC stolarija, planira se izvođenje nove fasade. Strujne instalacije promijenjene su u cijelom stanu osim u sobi, a voda i odvodnja su mijenjane prije cca 10 godina. Grijanje je plinsko na plinske peći, struja se plaća po potrošnji, a voda po broju članova. Stan je upisan u knjigu položenih ugovora, vlasnički list je uredan moguća je kupovina kreditom banke. BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA. Agent: Snježana ČabrajaM:099/3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr  Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,800.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:1922

Cijena:133,500.00 €

Površina:74.20 m²

Stanje:Potrebno uređenje,Useljivo

  

Orjentacija:Sjever

Grijanje:

Stolarija:

Centar:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.