,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Stari Grad, Vrbanj,
Prekrasno renovirana kamena kuća sa bazenom na otoku Hvaru Prekrasno renovirana kamena kuća sa bazenom na otoku Hvaru nalzi se u lijepom selu u unutrašnjosti otoka. Kuća je vrlo lijepo uređena, po današnjim standardima, te pruža vrlo ugodan smještaj za 4-6 ljudi. Glavni objekt čini kuća gdje je u prizemlju smještena kuhinja, prostor za ručavanje i dnevni boravak na koji se, kada se otvore dvokrilan drvena vrata, nastavlja zatvoreno i vrlo privatno dvorište. Uz to u prizemlju se nalazi i manji WC. Vanjsko stepenište vodi na gornju etažu gdje su smještene dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Na drugom kraju zatvorenog dvorišta nalazi se dodatna stambena jedinica, apartman-studio, gdje je dnevni i spavaći dio smješten u jedno, ima kuhinjski dio i kupaonicu. U zatvorenom kamenom dvorištu, pred glavnom kućom, nalazi se manji bazen, koji u vrućim ljetnim mjesecima pruža toliko potrebno osvježenje. U dijelu dvora pred studiom, nalazi se veći stol, izvrsno mjesto za uživanje u toplim ljetnim večerima i lokalnoj ekološki uzgojenoj hrani i dobrom vinu, po čemu je ovaj kraj poznat. Vrbanj je vrlo živo selo, sa dječjim vrtićem, par trgovina, restorana i kafića koji rade cijele godine i u kojem se lokano stanovništvo često susreće. Na par kilometara zapadano nalazi se Stari Grad, najstarije naselje na otoku, i obližnja trajektna luka, odakle Jadrolinijini trajekti prevoze putnike i vozila više puta na dan do Splita, tijekom cijele godine. Ljeti ima 8 prelazaka u tijeku 24 sata, tijekom cijele noći i sa dodatnim linijama po potrebi. Iz obliženje Jelse jadrolinijini katamarani svakodnevno voze preko Bola na Braču do Splita. European Coastal Airlines, hidroavionska zrakoplovna tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj ima hidroavionsku liniju Split Jelsa, čime se ta udaljenost preleti za 13 minuta leta. U planu je da povežu i druga priobalna mjesta i otoke čim se naprave potrebne prihvatne luke.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:

Cijena:140,000.00 €

Površina:75.00 m²

Stanje:odlično

  

Orjentacija:

Grijanje:peć na drva

Stolarija:drvena

Namješteno:DA

Bazen:DA

Roštilj:DA

Vrtna kućica:DA

Struja:DA

Voda:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.