,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Hvar, Riva,
Poseban stan prvi red uz more u gradu Hvaru, otok Hvar Ovo je jedan poseban stan prvi red uz more u gradu Hvaru, sa dvije uređene spavaće sobe, dnevnim boravkom okrenutim prema jugu, sa pogledom na luku, koji oduzima dah. Pozicija stana i sam pogled čini ovaj stan posebnim na hvarskom tržištu nekretnina, te će sigurno privući interes mnogih potencijalnih kupaca. Do stana se dolazi kroz prostrani kameni hodnik, te drevnim kamenim stepenicama do prvog kata. Pri ulazu u stan nalazi se kupaonica i kuhinja sa dijelom za blagovanje, dok se iz drugog kraja hodika ulazi u šarmantan dnevni boravak sa pogledom na cijeli porat. Stepenicama iz hodnika ide se na gornju etažu gdje su dvije spavaće sobe sa još jednom prostorijom koja služi kao garderoba, dok se malim stepeništem dolazi do najprostranije sobe u stanu, dijelom potkrovlja, sada neuređenom, ali koja nudi velike mogućnosti za još jednu veliku spavaću sobu, ili odvojeni studio, kao i dodatnu kupaonicu. Postoji i vanjski prostor u koji se ulazi sa stepeništa, a za koji vlasnik tvrdi da je pripadajući dio ovog stana, sa malom praonom i spremom i dvorištem. Grad Hvar je iznimno mjesto za boravak, bilo usred ljetne špice, kada sve vrvi od gostiju i ljetnog užurbanog tempa života, ili zimi kad je slika potpuno suprotna tome, prava zimska idila! Najbolje upoznati sa Hvarom, znaju je da je Hvar najljepši u rujnu. Zašto je to tako morate sami doći, vidjeti i osjetiti! Grad Hvar, naročito ljeti, ima izvrsnu brodsku povezanost sa Splitom i okolnim otocima, mnogobrojnim brzobrodskim linijama. Jadrolinija, naš najveći brodar, i zimi održava tu liniju katamaranima iz Hvara. Iz trajektne luke Stari Grad, koja se nalazi na 15 minuta od Hvara, svakodnevno ima od 3-8 trajektnih veza sa Splitom, u ovisnosti od doba godine. Iz malo dalje Jelse, osim dnevne cjelogodišnje katamaranske veze, preko Bola na Braču za Split, ima i hidroavionska veza koju drži European Coastal Airlines, kojim se udaljenost do Splita, grada ili aerodroma preleti za manje od 15 minuta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:

Cijena:290,000.00 €

Površina:95.00 m²

Stanje:odlično

  

Orjentacija:jug

Grijanje:

Stolarija:

Namješteno:DA

Vrtna kućica:DA

Pogled na more:DA

Struja:DA

Voda:DA

Kanalizacija:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.