,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Hvar, Bukainka,
Ovaj lijepo uređen stan u Hvaru sa jednom spavaćom sobom nalazi se u prizemlju novije zgrade sa 3 etaže. Stan je prošle godine kompletno renoviran, te sad ima nove instalacije struje, vode i alu zatvore sa iso staklom na prozorima i vratima. Do stana se dolazi preko terase i ulazi u veći prostor koji čine kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak. Iz dnevnog boravka se kroz dvostruka vrata izlazi na balkon. Iako je stan u prizemlju, sa jednog dijela balkona djelomično se još uvijek ima pogled na more. U desnom dijelu stana na blagovaonicu nastavlja se spavaća doba i kupaonica. Spavaća soba također ima izlaz na balkon koji je u nastavku pred dnevnom sobom. Kupaonica je u zadnjem dijelu stana i ima manji prozor za prirodnu ventilaciju. Stan se prodaje sa svime što je u njemu, osim privatnih stvari, dakle spreman za useljenje! Centar grada Hvara nalazi se na jedva desetak minuta hoda od stana. Grad Hvar je izvrsno mjesto za biti, bilo u ljetnoj špici, kada sve vrije od ljudi, brodova, događanja, ili u rujnu, kada je Hvar zapravo najljepši, što dobro znaju oni koji ga poznaju. Zašto je to tako, morati ćete sami iskusiti. U gradu ima mnogo restoran, od kojih se neki posebno ističu svojom ponudom i uslugom, te mnogo kafića i barova, za svakog ponešto. Jadrolinija bezbrojnim katamaranskim linijama tokom lijeta Hvar povezuje sa Splitom, Korčulom Dubrovnikom i drugim gradovima. Van ljetne sezone voze dvije svakodnevne katamaranske linije. Osim toga iz trajektne luke Stari Grad, trajekti ljeti skoro bez prestanka prevoze putnike i vozila iz Splita za Hvar i obrnuto, a zimi 3 puta dnevno. Iz još 10-tak kilometara udaljene Jelse ima dnevna katamaranska linija koja Hvar spaja sa Bolom i Splitom. Osim toga European Coastal Airlines uvela je i hidroavionsku liniju, kojom se udaljenost od Jelse do Splia preleti za nepunih 15 minuta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:

Cijena:105,000.00 €

Površina:41.26 m²

Stanje:uređeno

  

Orjentacija:zapad

Grijanje:

Stolarija:

Namješteno:DA

Klima:DA

Pogled na more:DA

Struja:DA

Voda:DA

Kanalizacija:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.