,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Kršan, Boljevići,
Ova prekrasna kuća, ukupne površine 193m2, raspoređena je na 3 etaže povezane unutarnjim stubištem a nalazi se u blizini Kršana. Grad Kršan je bogato kulturno – povijesno središte na istočnoj obali Istre koji po zadnjem popisu stanovništva ima oko 3000 stanovnika. Kuća je raspoređena na 3 etaže. U prizemlju se nalazi kuhinja, blagovaona, te dnevni boravak s natkrivenom terasom i izlazom na bazen, na međukatu je smještena kupaonica i spavaća soba sa terasom, a na katu su tri sobe svaka sa kupaonicom te terasama s pogledom na okolni krajolik i Učku. U suterenu se nalazi sala za rekreaciju. Na parceli omeđenoj kamenim zidom nalazi se i bazen površine 24m2, te natkrivena sjenica sa vanjskim roštiljem. U cijeloj kući je provedeno podno grijanje. Kuća je kompletno namještena, te se takva i prodaje. Ova prekrasna nekretnina nalazi se na mirnoj lokaciji koja je pogodna za stanovanje, odmor ili iznajmljivanje. Udaljenost od plaže (Plomin) 6km Udaljenost od Rapca, poznatog turističkog mjesta na istočnoj obali Istre: 15km Udaljenost od najbližeg aerodroma u Puli: 40km Udaljenost od Rijeke: 46km NAPOMENA: Vlasnik nudi mogućnost plaćanja u više rata u periodu od 3 godine. Uredno vlasništvo.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,606.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:2012

Cijena:310,000.00 €

Površina:193.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:Jug

Grijanje:

Stolarija:PVC

Bazen:DA

Klima:DA

Namješteno:DA

Podno grijanje:DA

Roštilj:DA

Pogled na planine:DA

Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.